Bestel Optimal White

Product informatie

CLEANING

10ml bleekgel

De geavanceerde bleekgel voldoet aan de EU normen. Met andere woorden betekent dit dat Optimal White 100%

veilig is voor uw gebit. Het bleek process is geheel pijnloos, u hoeft dus ook niet bang te zijn dat uw tanden erg gevoelig zullen worden.

Tevens beschikt de "Basis Wit" kit al over 1x 10ml bleekgel. Dit is genoeg voor 10 behandelingen, dat is ruim 300% meer dan bij een professionele bleekkliniek!

De "Extra White" kit bevat zelfs 2x 10ml bleekgel; dat is dus ruim 600% meer dan een behandeling bij een professionele bleekkliniek!

 
CLEANING

Flexibele opmaatgemaakte bitjes

Door de unieke samenstelling van de bitjes kunt u gemakkelijk en snel de mondstukken vormen naar uw gebit. Dit zorgt voor een perfecte en

aangename pasvorm.

Doordat de bitjes uw unieke gebitsvorm aannemen, zal de gel in de bitjes het gehele oppervlak van uw tanden bedekken. Het resultaat is dat al uw tanden gelijkmatig en veilig gebleekt worden.

De "Extra White" kit bevat 4x bitjes, de "Basis Wit" kit bevat 2x bitjes.

CLEANING
 
CLEANING

Opbergdoosje voor uw bitjes

Niets is zo storend en onhygiënisch als bitjes op de wastafel of in uw tas. Met behulp van het meegeleverde opbergdoosje kunt u altijd en overal uw bitjes hygiënisch en droog opbergen en meenemen.

De "Extra White" & "Basic White" kit bevatten beiden een opbergdoosje.

 
CLEANING

LED-Booster

De LED-Booster is een unieke aanvulling op de whitening kit. Dit LED-Booster zorgt ervoor dat de molecule van de bleekgel zich nog sneller zullen ontplooien – het oxidatieproces wordt versneld door het blauwe LED licht. Dit resulteert in versneld resultaat en zorgt ervoor dat uw tanden een optimale en gelijkmatige witte kleur krijgen.

Het kan u net het laatste zetje geven richting de parelwitte kleur, die u voor ogen hebt.

De LED-Booster is alleen inbegrepen bij de "Extra White" kit.

CLEANING